Byhagen

VELKOMMEN TIL SENTRUMSPROSJEKT BYHAGEN
GL Bolig har gleden av å presentere 9 unike leiligheter i Flotmyrgata 110. Prosjektet er tiltenkt for deg som ønsker helt ny leilighet, og kort vei til alt. Samtidig skal du kunne trekke deg tilbake i en stille, og koselig gate – skjermet fra gjennomgående trafikk og støy. Kjøper du leilighet i Byhagen, av oss – får du mer enn bare en leilighet. Med en rekke kvaliteter komplementert til din nye leilighet – er prosjektet designet med hensyn til trivsel, bekymringsfri hverdag, funksjonalitet og sentral beliggenhet. De nye leilighetene er alle utrustet med smakfulle, og kvalitetssikre løsninger, som du gjerne kan lese mer om i prospektet vårt.

FASILITETER

Den store takterrassen med utmerkede sol og lysforhold, er i en klasse for seg selv. Toppetasjen rager over hustakene i byen og gir beboerne i Byhagen en upåklagelig utsikt og atmosfære. På gateplanet er det spesialdesignet en bakgårdshage, her kan du stilt trekke deg tilbake for å nyte fred og ly – i den grønne oasen. I underetasjen får du enkel og tørrskodd adkomst med privat parkering for biler, og heis rett opp til inngangsdøren din. Her kommer det også medfølgende bod, for oppbevaring.

BELIGGENHET

En kort rusletur vestover tar deg til Markedet og Festiviteten. Da er man selvsagt rett ved Rådhuset, og tradisjonsrike Haraldsgata med shopping-muligheter, og steder for å nyte sosialt samvær – i gatens mange butikker og caféer. Ønsker du å ta pulsen på utelivet, eller nyte et bedre måltid, ligger den lange gågaten parallelt med kaien i Smedasundet, kjent for den tette konsentrasjonen av restauranter, barer og hoteller, med godt besøk gjennom hele året.

LEILIGHETENE

Byhagen med sine 9 leiligheter, tilbyr boligkjøperen et bredt spekter av størrelser på 48 – 98 kvm. Leilighetene er i samme bygg, fordelt over 4 etasjer. De største leilighetene i 1. etasje får 2 soverom med eventuelt ett 3. soverom som tilvalg. Begge de to leilighetene i 1. etasje er romslige med bad, og gjestetoalett. Verdt å nevne er at leilighetene i 1. etasje blir beliggende høyere enn gateplan i sør – således er de godt skjermet for innsyn fra gaten.

KJØKKEN

Alle leilighetene leveres med Schmidt-kjøkken av modelltypen Arcos. Dette betyr ikke at alle vil se like ut – det tilbys et bredt utvalg av fargevarianter og materialer. Her kan du designe kjøkkenet ditt selv, helt ned i minste detalj, om du skulle ønske det. Ditt flunkende nye kjøkken vil være svært funksjonelt og av høy kvalitet, med den nyeste teknologien fra Siemens inkludert i boligkjøpet. Nå har du ingen unnskyldning lengre, det er bare å diske opp hjemmelaget gourmetmat, så vel som frokoster og middager i hverdagen.

TAKTERRASSE

Den store felles takterrassen åpner for å bruke utekjøkkenet i pergolaen til å lage mat med familie og venner. Du kan lese en bok mens du svaier rolig i hengekøyen, eller ha en kortreist og behagelig piknik mens man skuer utover hustakene.

HAGE

I ly av vær og vind, skjermet for naboer og forbigående. Vi designet en hage med plassbygde sittegrupper, nydelig beplantning og smart inndeling – slik at man virkelig finner roen.

URBANT

Det finnes flere matbutikker og tilbud i umiddelbar nærhet til Byhagen, eksempelvis Coop, i Helsehuset. I motsatt retning, øst – er Haugesund Stadion innenfor gangavstand. Nordover fra Flotmyrgata kan man besøke Edda Kino, Haugesund Folkebibliotek, og Haugesund billedgalleri. Vis-à-vis billedgalleriet er det verdt å oppleve den vakre og grønne sentrumslungen, Byparken.

ENKELT & LETTSTELT

Leiligheten du flytter inn i har store vindusflater, og romslige stuer. Stuene er alle sammen i kombinasjon med flotte kjøkken, av høy kvalitet og riktig design. Listefri overgang mellom vegg og tak, samt vindussmyg, malte vegger og 3-stavs lys eikeparkett. Baderommene får helflisede vegger og gulv som standard, sammen med 90X90 dusj med vegger i glass, vask, baderoms innredning og vegghengt toalett.

3 grunner til å melde deg på interesselisten vår

Sentral beliggenhet

Gjennomtenkt arkitektur og planløsninger

Uterom og takterrasse sikrer atmosfære

Oversikt over leilighetene

Leil. Kvm Sov Pris Status
1 98.2 2-3 Ledig
2 93.1 2-3 Ledig
3 84.9 2 Ledig
4 48.1 1 Ledig
5 81.7 2 Ledig
6 86.1 2 Ledig
7 49.9 1 Ledig
8 81.7 2 Ledig
9 51.4 1 Ledig

Kontakt

Jan Erik Østbø

Eiendomsmegler MNEF / Faglig leder / Partner

tlf: 464 233 23

e-post: jan.erik.ostbo@privatmegleren.no

Leiv Helge Kaldheim

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner

tlf: 900 590 89

e-post: leiv.helge.kaldheim@privatmegleren.no
Jeg godtar at GL Bolig lagrer denne informasjonen om meg i forbindelse med påmelding til arrangementer, og for å dele viktig informasjon med deg.